Patronul de la Ferma Dacilor  a iesit din arestul la domiciliu pentru a merge la stomatolog. Judecătorii au admis cererea în care Cornel Dinicu solicita să urmeze un tratament la o clinică de stomatologie din Ploiesti însă, patronul de la Ferma Dacilor are de respectat reguli stricte. Dacă se abate de la ele, arestul la domiciliu poate fi înlocuit cu arestul preventiv.

Putin trecut de ora 10.00, Cornel Dinicu a ajuns mai intai la centrul de imagistica dentara pentru o radiografie. A petrecut aproximativ un sfert de ceas in interior, pentru procedura respectiva, dupa care a mers la dentist, care se afla la aproximativ 100 de metri distanta. Aici a avut loc interventia stomatologica, pe care Cornel Dinicu o avea de facut.

Cererea de preschimbare a permisului a primit ca data de judecata ziua de 20 februarie. Surse apropiate de ancheta arata ca aceasta solicitare va fi judecata de acelasi magistrat care in prima instanta i-a refuzat lui Dinicu modificarea continutului arestului la domiciliu si chiar posibilitatea de a a merge la dentist. Judecatorii tribunalului Prahova au fost cei care au admis ulterior aceste doua cereri. In cadrul acelorasi cereri catre instanta a existat o alta legata de posibilitatea ca patronul fermei Dacilor sa poata lua legatura cu un alt martor in dosar, potrivit surselor un fin de-al lui Cornel Dinicu. Acesta ar fi, potrivit lui Cornel Dinicu, si constructorul care s-ar ocupa de refacerea locatiei care a ars in urma tragediei din 26 decembrie. Asta dupa ce anchetatorii au finalizat cercetarile la fata locului, iar zona a fost eliberata, pentru a se putea intra acolo.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *