Sursă foto: iAM Sport

Marian Copilu (46 de ani), finanțatorul Petrolului, anunță investiții pe mai multe planuri și vorbește despre viitorul clubului din Ploiești, având obiective mari pe „Ilie Oană”.

Domnule Copilu, de ce ați ales să investiți la Petrolul?
Motivul principal pentru care am venit la Petrolul au fost suporterii! Este un club de mare tradiție în România. Recunosc că și distanța a contat. Eu locuiesc în Bucuresti, Ploieștiul e aproape de casă. Aveam nevoie de asta după o perioadă de 5 ani în care am stat plecat.

Cum a fost experiența de până acum de la Petrolul? Mai ales că ați venit pe parcursul sezonului.
Consider că una bună. Obiectivele principale au fost atinse în momentul în care am venit. Mă refer aici la licențierea pentru anul viitor care era problematică și, desigur, salvarea de la retrogradare.

Ok, ce vreți să faceți de acum înainte?
Vrem să creăm un club stabil din punct de vedere financiar. Apoi o vom lua pas cu pas pentru că este un proiect pe termen lung. Ne interesează să dezvoltăm academia de copii și juniori, dar și infrastructura. Este foarte important ca prima echipă și academia să aibă terenuri bune și condiții de antrenament optime.

Concret, pentru sezonul care va începe ce așteptări aveți?
Să atragem lumea la stadion, să devenim o echipă invincibilă pe teren propriu. Cu ajutorul suporterilor noștri sunt sigur că putem face asta!

Sunteți recunoscut din perioada CFR ca fiind tipul de manager workaholic. Veți pune presiunea asta și la Petrolul?
Noi ne dorim să formăm o echipă competitivă, să avem un staff puternic și un departament de scouting cu adevărat serios. Cu alte cuvinte, un club cu adevărat profesionist. Aceste lucruri se pot atinge doar în timp și cu condiția ca toată lumea din club să muncească non-stop. În sport nu există zile libere sau vacanță. Doar cu sacrificii mari poți obține performanță. Nu e vorba că sunt eu workaholic. Doar am înțeles care sunt condițiile necesare performanței.

Aveți un mesaj pentru fanii Petrolului?
Sper ca toată lumea din Ploiești și județul Prahova să ne susțină, să ne fie alături. Împreună sigur vom reuși!

Citește și:

Sursă: iAM Sport

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *