logo
RNTV Live

Control riguros la frontieră: Șapte vehicule cu deșeuri, oprite la Nădlac II

deseuri-28-nov-23
Dumitrache Catalina

Polițiștii de frontieră de la Nădlac II, județul Arad, au colaborat cu angajații Comisariatului Județean Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu pentru a opri intrarea în țară a șapte vehicule încărcate cu bunuri considerate deșeuri. Șoferii nu au putut prezenta documentele necesare importului, iar autoritățile nu au permis accesul acestora pe teritoriul României.

Potrivit comunicatului emis de Poliția de Frontieră, cele șapte autovehicule erau înmatriculate în România, Serbia și Polonia și erau conduse de cetățeni români, sârbi și polonezi. Aceste vehicule transportau un total de 136.935 de kilograme de deșeuri, incluzând textile uzate și metale neferoase. Bunurile proveneau de la societăți comerciale din Anglia, Germania și Elveția și erau destinate unor firme din România.

Având suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, polițiștii de frontieră au solicitat sprijin de la Comisariatul Județean Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu. După verificări, s-a constatat că șoferii nu dețineau documentele complete necesare importului de deșeuri. Ca urmare, autoritățile au decis să nu permită intrarea acestor mijloace de transport pe teritoriul României.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor