Au inceput controalele la mai multe statii GPL, din Ploiesti. Luni de dimineață a avut loc o ședință operativă a tuturor instituțiilor abilitate să controleze astfel de spații, iar in oras pompierii au mers inca de dimineata sa faca verificari. Primăria Ploiești și prefectura Prahova au demarat controalele la cele aproximativ 68 de statii, iar in urma acestora au fost applicate si amenzi.

Aceste aspecte s-au stabilit inca de luni dimineata, cand a avut loc o sedinta operativa intre reprezentantii Prefecturii, Primariei, ISU Prahova, ISCIR, si alte autoritati de control. La scurt timp au si demarat controalele in Ploiesti.

Oficial, in evidentele autoritatilor din Judetul Prahova apar 68 de astfel de statii GPL, intre care aproximativ 38 numai in Ploiesti. Din numarul total 17 unitati nu au autorizatie de Securitate la incendiu.

Statiile GPL din Prahova au fost controlate în ultimii ani de inspectorii ISU Prahova si s-au constatat diverse nereguli, însă nu au fost închise.

Prima statie GPL controlata din Ploiesti se afla pe strada Ghorghe Grigore Cantacuzino  si fost amendata pentru nerespectarea autorizatiei de constructie.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *