logo
RNTV Live

Controale ale polițiștilor în domeniul comercializării produselor fitosanitare

politia-capitalei-politisti-masina-politie
Erika Stoica

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu specialiștii din cadrul Oficiului Fitosanitar Dâmbovița, au desfășurat operațiuni de verificare a respectării condițiilor de deținere și comercializare a produselor de îngrijire și protecție a plantelor la nouă societăți comerciale.

În urma acestor controale riguroase, efectuate în data de 22 aprilie, s-a constatat că trei societăți comerciale din localitățile Băleni, Titu și Gemenea, dețineau în vederea comercializării un total de 44 de litri și 17 kilograme de produse fitosanitare, al căror termen de valabilitate expirase.

Conform procedurilor legale, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.000 de lei. De asemenea, în această situație, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor