logo
RNTV Live

Contractele semnate de șeful CNAIR marchează o transformare radicală a Transfăgărășanului în doar 12 luni

transfăgărășan
Theo Tănăsescu

Cristian Pistol, directorul CNAIR, informează că a fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate, marcând începutul lucrărilor de modernizare a Transfăgărășanului. Investiția totală se ridică la 8,4 milioane de lei și se estimează că va fi finalizată într-un interval de 12 luni.

”Încă un pas important pentru modernizarea Transfăgărășanului!

Am semnat astăzi Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (documentația de avizare a lucrărilor de interventii) pentru sectorul #DN7C cuprins între km 104+000 și km 130+800.

Compania RUTIER CONEX XXI SRL are la dispoziție 8,4 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (#PT) și 12 luni pentru finalizarea contractului.

În baza acestui contract trebuie stabilite soluții tehnice a căror aplicare să permită circulația pe #Transfăgărășan pentru o perioada de timp cât mai îndelungată (de preferat pe tot timpul anului), inclusiv pe secțiunea #PisculNegru – Cabana #BâleaCascadă.

Soluțiile identificate trebuie să ofere în primul rând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier.”, arată Cristian Pistol.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor