Social-democrații din Vâlcea și-au stabilit, în seara de vineri, noua lor echipă de conducere, cu Constantin Rădulescu fiind ales în unanimitate atât ca președinte al filialei Vâlcea a PSD, cât și ca candidatul partidului la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

În discursul său, Constantin Rădulescu a subliniat importanța susținerii acordate de parlamentari, consilieri județeni, primari și membrii partidului, recunoscând că fără sprijinul lor, nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este acum. El a subliniat că prioritatea lor a fost să se concentreze pe administrarea eficientă, nu doar pe politică, și că scorul obținut este rezultatul muncii lor susținute.

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, prezent la conferința de alegeri a PSD Vâlcea, a îndemnat social-democrații din Vâlcea să rămână uniți și să evite dezbinarea internă, amintind de dificultățile pe care le-au întâmpinat în trecut din acest motiv. El a menționat și contextul complicat cu care se confruntă România și Europa în general, referindu-se la criza de securitate, criza energetică și inflația, și a subliniat necesitatea unei abordări pragmatice și eficiente în administrarea atât locală, cât și centrală.

De asemenea, liderul PSD și-a exprimat sprijinul pentru primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, și l-a invitat să se alăture echipei lui Constantin Rădulescu în calitate de membru PSD. Mircia Gutău, fost președinte interimar al Partidului Ecologist Român, a confirmat intenția sa de a se înscrie în PSD și de a candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, subliniind importanța colaborării dintre PSD și PER în realizarea proiectelor majore pentru oraș.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *