Autoritățile desfășoară cercetări legate de barca descoperită în Marea Neagră, încercând să stabilească proveniența și circumstanțele în care s-a răsturnat!

Polițiștii din Constanța desfășoară cercetări în legătură cu barca descoperită în Marea Neagră, încercând să afle proveniența acesteia și motivele răsturnării. Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a comunicat că joi a fost adusă în Portul Constanța o ambarcațiune care fusese găsită plutind în derivă, răsturnată, la aproximativ 35 de kilometri de țărm, în dreptul comunei Tuzla.

„Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului pentru a stabili proveniența și cauza răsturnării ambarcațiunii”, a declarat un reprezentant al poliției.

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost alertată miercuri seara de Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) cu privire la o ambarcațiune răsturnată în zona traversată de Tuzla.

Nava de salvare SAR Artemis a ARSVOM a fost trimisă să intervină pentru operațiuni de căutare și salvare.

„La ora 17:45, SAR Artemis a ajuns în poziția indicată și a început căutările conform instrucțiunilor de la MRCC. Nu au fost găsite persoane în urma căutărilor, iar investigațiile vor continua pentru clarificarea situației”, au declarat oficialii ARSVOM.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *