logo
RNTV Live

Consiliul Național al Elevilor a publicat un formular dedicat tinerilor pentru a își exprima opinia cu privire la eliminarea sau reformarea Examenului de Bacalaureat!

Consiliul local Băicoi
Constantin Corina

Consiliul Național al Elevilor, luând în considerare dezbaterile intense ce au loc în spațiul public în legătură cu “desființarea” examenului de bacalaureat, își invită colegii din comunitatea educațională să participe la o consultare amplă pe această temă.

Examenul de Bacalaureat reprezintă un element fundamental în parcursul educațional al elevilor, fiind un indicator esențial al pregătirii acestora pentru studiile superioare și pentru integrarea în societate.

Prin urmare, este imperativ ca acest examen să fie aliniat cu standardele educaționale contemporane și să răspundă nevoilor și intereselor elevilor.

Astfel, toți cei interesați să-și exprime opiniile și sugestiile participând la completarea chestionarului. Link-ul către chestionar este disponibil AICI!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor