logo
RNTV Live

Consiliul Local Ploiești a aprobat tarifele percepute de noul operator de salubritate

sedinta-4
Mihai Constantinescu

Consiliul Local Ploiești a aprobat tarifele percepute de noul operator de salubritate! Întrunit în ședință de îndată, Consiliul Local Ploiești a aprobat luni tarifele percepute de noul operator de salubritate pentru contractul CURĂŢENIA CĂILOR PUBLICE..

Proiectul de hotărâre a fost votat cu 16 voturi pentru și două abțineri. Asta după ce astăzi a fost semnat contractul cu operatorul Blue Planet Services pentru activitățile de curățenie căi publice și deszăpezire pe perioada de maximum 3 luni, până la încheierea noii licitații.

De la finalul acestei săptămâni, noul operator va începe activitatea în orașul nostru.

Iată noile tarife:

C.C Blue Planet Services S.R.L. este noul operator care va asigura prestarea serviciilor menționate, în următoarele 3 luni, până la inițierea noii licitații pentru serviciul public de salubritate.

Curățenia căilor publice va consta, potrivit contractului, în activități de măturare, spălare, stropire și întreținere a domeniului public și privat al municipiului Ploiești, iar serviciul de deszăpezire va asigura curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice, precum și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț.

Reamintim că vechiul contract pentru curățenia căilor publice a fost reziliat, în urmă cu 3 luni, de către administrația publică ploieșteană.

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești va monitoriza activitatea noului operator de salubritate, S.C. Blue Planet Services S.R.L. Prestarea serviciului se va face conform Programului de salubrizare întocmit de municipalitate împreună cu prestatorul.

Astfel, municipalitatea ploieșteană speră să se revină la normalitate în privința curățeniei căilor publice din oraș, în cel mai scurt timp, și, totodată, cere scuze ploieștenilor pentru disconfortul pe care l-au suportat, în contextul anterior, în ultimele luni.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/santierele-la-control/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor