logo
RNTV Live

Consiliul Județean Buzău continuă tradiția de a oferi pachete de Paște

pachete
Erika Stoica


Consiliul Județean Buzău continuă tradiția de a oferi pachete de Paște pentru vârstnici, într-un gest nobil de solidaritate. În contextul Săptămânii Mari a Paștelui, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a vizitat membrii Asociației “Frăția” a pensionarilor din Buzău, parte a Consiliului Județean al Pensionarilor și al Persoanelor Vârstnice.

În cadrul întâlnirii, zeci de pensionari au fost încântați să primească pachete cu alimente specifice sărbătorilor pascale, oferite generos de către Consiliul Județean Buzău. Gestul este cu atât mai apreciat într-o perioadă marcată de dificultăți financiare din cauza creșterii prețurilor în ultimii ani.

Consiliul Județean al Pensionarilor și al Persoanelor Vârstnice Buzău reprezintă o organizație extinsă, având peste 500 de membri în întregul județ. În viitorul apropiat, asociația va inaugura un club destinat seniorilor, amenajat într-un fost punct termic situat în apropierea Tribunalului Buzău.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor