logo
RNTV Live

Consilierii locali municipali PNL: “Domnule Ganea, nu le spuneţi ploieştenilor ura şi la gară! Reparaţi-vă greşelile!”

consiliul local (5)
rnews

Extrem de revoltaţi pe atitudinea social democraţilor şi a celor de  la ALDE, liberalii prahoveni au remis un comunicat prin care condamnă “atacurile fără logică, dar persuasive şi cu o tentă mai mult sau mai puţin subtilă de manipulare” la adresa primarului Adrian Dobre. Cei de la grupul PNL din Consiliul Local Municipal susţin că această campanie de denigrare este una a cărei miză ar fi alegerile parlamentare din iarnă şi obţinerea de capital politic prin ” târârea Primăriei în lupta electorală”. Redăm mai jos, integral, comunicatul de presă remis de către Grupul PNL din Consiliul Local Municipal Ploieşti.

Consilierii locali municipali PNL: Domnule Ganea, nu le spuneţi ploieştenilor ura şi la gară! Reparaţi-vă greşelile!
 
“Asistăm de o bună bucată de vreme, atât noi, consilierii locali PNL, cât şi publicul larg, la o serie de atacuri la adresa primarului municipiului Ploieşti. Atacuri fără logică, dar persuasive şi cu o tentă mai mult sau mai puţin subtilă de manipulare. Domnul primar Adrian Dobre a fost transformat într-o ţintă a atacurilor pe teme care, incredibil, au fost şi sunt în atribuţiile acelora care le aruncă peste gard, dinspre tabăra PSD-ALDE. Problemele CSM Ploieşti, cele la pasajul de la Gara de Vest, Parcul municipal Vest sunt exact chestiuni de care domnul viceprimar Cristian Ganea s-a ocupat şi le-a îndreptat spre blocaj şi spre linie moartă, în perioada cât a fost numit să conducă Primăria Ploieşti, în mandatul trecut.
 
Am considerat, atât noi, aleşii PNL în Consiliul Local Municipal, cât şi primarul Adrian Dobre, că nu trebuie să răspundem, ci avem misiunea să lucrăm pentru a găsi soluţii legale, corecte şi în avantajul ploieştenilor. La momentul când agresiunea a depăşit o limită, uneori şi a bunului simţ, chiar grupul consilierilor municipali ploieşteni PNL şi alţi colegi de partid am solicitat primarului Ploieştiului să răspundă şi să dea replici acestui gen de atacuri gratuite. Noua situaţie pare să-i fi deranjat peste măsură pe domnul viceprimar Ganea şi pe grupul extrem de vocal din jurul dânsului şi de aici reacţia de astăzi, de o agresivitate fără măsură, pe care o condamnăm prin acest comunicat de presă.
 
Au devenit, deja, evidente motivaţia şi scopurile urmărite de protagoniştii campaniei de denigrare. În lista de propuneri a PSD Prahova pentru alegerile parlamentare se găsesc şi numele viceprimarului Cristian Ganea şi al consilierului local George Botez. Deci cine a început campania electorală, domnilor, în administraţia locală ploieşteană? Cine târăşte Primăria în lupta electorală? Cine are interes personal, direct să obţină capital politic, cu orice preţ? Ce le spune domnul Cristian Ganea ploieştenilor al căror primar a vrut să fie, dar nu l-au acceptat la alegerile locale din primăvară, însă politic a fost împins după aceea în conducerea Primăriei? „Spre Parlament: Ura şi la Gară!” (chiar şi la cea de Vest, unde finalizarea pasajului a contabilizat întârzieri în timpul mandatului său). Domnule viceprimar Ganea, pentru binele ploieştenilor cărora vreţi să le cereţi votul pentru a doua oară anul acesta, rămâneţi aici, în administraţia locală şi încercaţi să reparaţi ceea ce mai poate fi reparat din greşelile făcute de dumneavoastră şi colegii cu care şi acum formaţi majoritatea în Consiliul Local Municipal şi aţi administrat – se vede cum! – Ploieştiul vreme de 4 ani, într-un mandat compromis de amatorism şi corupţie.”
 
Grupul PNL din Consiliul Local Municipal Ploieşti
pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor