logo
RNTV Live

Consecința gravă în urma deciziei Disney de a reduce producțiile! 14% din angajații Pixar vor fi concediați!

pixar_animation_studios_1995_logo_remake__2017_aug_by_tppercival-dblwdfp
Constantin Corina

Pixar Animation Studios va reduce aproximativ 175 de angajați, echivalentul a aproximativ 14% din forța de muncă a studioului

Aceste concedieri vin la câteva luni după ce Disney a început să concedieze cu mii de angajați într-un efort de a reduce cheltuielile cu aproximativ 5,5 miliarde de dolari. Deși Pixar nu a fost niciodată garantată că va fi protejată de disponibilizări, a reușit să le evite anul trecut datorită programelor de producție care erau deja în vigoare la acea vreme.

Într-o notă trimisă marți personalului, președintele Pixar, Jim Morris, a subliniat că disponibilizările – despre care mulți angajați știau că vor veni – fac parte din eforturile studioului de a „reveni concentrarea pe filme de lung metraj” și „una dintre cele mai grele schimbări” pe care conducerea a decis în cele din urmă să o facă.

„În ciuda provocărilor din industria noastră din ultimii câțiva ani, cu toții v-ați arătat constant pentru a contribui, a colabora, a inova, a conduce și a face o muncă grozavă la acest studio. Vă mulțumesc cele mai profunde mele și pentru cei care ne vor părăsi, sper că drumurile noastre se vor încrucișa din nou, atât profesional, cât și personal.”, a spus Morris.

Disponibilizările au afectat alte companii Disney anul trecut, dar reducerile de personal la Pixar au fost amânate datorită programelor de producție în desfășurare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor