sursă foto realitatea.net

În după-amiaza zilei de ieri, polițiștii de la Secția nr.3 de Poliție Ploiești au intervenit în urma un apel la 112 care semnala un conflict pe strada Bobâlna din municipiul Ploiești. La sosirea la fața locului, persoanele implicate în altercație nu mai erau prezente în zonă.

Ulterior, polițiștii au identificat două dintre cele patru persoane implicate în incident, doi bărbați cu vârstele de 39 și 51 de ani, ambii din Ploiești. Aceștia au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

Din primele cercetări, s-a stabilit că conflictul a izbucnit între cei patru implicați din cauza unei altercații spontane. Cei doi bărbați identificați, care se deplasau cu un autovehicul, au fost deranjați de ceilalți doi, care mergeau pe drum în calitate de pietoni.

În urma intervenției, cei doi bărbați au fost sancționați contravențional conform Legii nr. 61/1991. De asemenea, aceștia au refuzat să depună plângere în legătură cu incidentul.

Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc conflictul și a luării măsurilor legale necesare. Un dosar penal a fost deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *