logo
RNTV Live

Conflict între elevi la o școală din Ploiești. Poliția intermediază situația

elevi
Erika Stoica

în această dimineață, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au intervenit într-un conflict survenit între două eleve, pe fondul unei neînțelegeri anterioare. Un apel la numărul de urgență 112 a semnalat agresiunea verbală a unei eleve de către mama unei colegine în incinta unei școli din municipiu.

După intervenția polițiștilor, s-a constatat că conflictele s-au ivit între două eleve de 13, respectiv 14 ani, pe fondul unor divergențe anterioare, culminând cu schimbul de cuvinte jignitoare. Ulterior, mama uneia dintre eleve s-a implicat în discuție, generând o altercație.

Femeii de 54 de ani i s-a aplicat o sancțiune contravențională conform Legii nr. 61/1991, referitoare la sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială și a ordinii publice.

Poliția a intervenit pentru a aplană conflictul, iar părțile implicate au fost consiliate cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială. Evenimentul rămâne sub monitorizarea autorităților.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor