Sursă foto: Playtech

Polițiștii din județul Prahova au depistat trei conducători auto sub influența alcoolului ieri, în timpul controalelor de rutină.

La ora 6:30, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Câmpina, un autobuz condus de un bărbat de 41 de ani a fost oprit pentru control. Testarea cu etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 10:30, pe Drumul Județean 720, în comuna Filipeștii de Pădure, polițiștii Secției de Poliție Rurală Florești au oprit un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani. În urma verificărilor, s-a constatat că acesta avea dreptul de a conduce vehicule suspendat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

La ora 14:45, în localitatea Comarnic, un bărbat de 35 de ani a fost oprit pentru control. Și acesta emana halenă alcoolică, iar testarea cu etilotestul a relevat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge.

Poliția atrage atenția asupra pericolelor conducerii sub influența alcoolului și continuă eforturile de a menține siguranța rutieră pe drumurile publice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews