Polițiștii rutieri din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au desfășurat, cu o zi înainte de ajunde Crăciun, o acțiune pe Drumul Național 1 B, în comuna Bucov.

În timpul verificărilor, polițiștii au observat că plăcuțele de înmatriculare ale unui autovehicul erau deteriorate, fapt ce a ridicat suspiciuni cu privire la legalitatea conducerii acestuia.

La solicitarea documentelor personale și ale autoturismului, șoferul, cetățean egiptean, a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile egiptene. Cu toate acestea, acesta nu a putut prezenta un permis internațional, necesar pentru conducerea pe teritoriul României.

În urma constatărilor, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere. Conducătorul auto egiptean se află acum în fața consecințelor legale ale acestei abateri, iar autoritățile vor continua investigațiile pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și aplicarea legii în acest caz.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *