Se fac ultimile pregatiri in caminele aflate in campusurile universitare din tara. La Ploiesti, de pilda, Universitatea Petrol Gaze pune la dispozitia studentilor peste 2000 de locuri de cazare, in cele opt cladiri pe care le administreaza. Unul dintre ele a fost recent construit si receptionat, lucrari realizate prin intermediul Companiei Nationale de Investitii. Practic cei care se vor caza aici vor avea parte de conditii hoteliere exceptionale. Imobilul dispune de 130 de camere, intre care si doua pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele dispun de aer conditionat, internet wirless si bai proprii.

Se fac ultimele retusuri in cele opt camine aflate in campusul Universitatii Petrol Gaze din Ploiesti. Unul dintre acestea a fost construit recent, iar din octombrie studentii se pot caza aici.

Imobilul, construit prin intermediul Companiei Nationale de Investitii, are dotari de ultima generatie, si o capacitate de peste 260 de locuri. 

Si celelate sapte camine au fost reabilitate pentru acest nou an universitar.

Andrei a venit din judetul Mures sa studieze la UPG Ploiesti. Cunoste si conditiile altor camine din Bucuresti, sau Cluj, de pilda, insa cele de aici l-au satisfacut pe deplin pe student.

Cererile pentru cazari au inceput sa fie deja depuse, si mai pot fi inaintate pana pe 20 septembrie. Patru zile mai tarziu studentii isi pot ocupa camerele. In functie de gradul de confort al fiecarui imobil si numarul de locuri pretul lunar pleca de la 270 de lei si poate sa ajunga pana la 500 de lei, de persoana. Sumele includ utilitati si celelalte facilitati.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *