Sursa: facebook- Casa de cultură a Studenților Ploiești
În perioada 23 -24 iunie 2023, Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze Ploieşti, Liga Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti, Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploieşti şi Palatul Copiilor Ploieşti va organiza Concursul Naţional de Dans “EVERYBODY DANCE WITH US”, ediţia a XVIII – a, eveniment finanţat de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse!

Cu această oportunitate toti tinerii din centrele universitare din țară își pot exprima pasiunile într-un mod cât mai primitor, calitativ și ușor cu ajutorul partenerilor precizati anterior.

Obiectivul evenimentului:

Pe perioada celor două zile Casa de Cultură a Studenţilor va găzdui o expoziţie a portului popular românesc ce cuprinde costume tradiţionale din zone etno – folclorice şi un vernisaj de pictură ce va cuprinde numeroase lucrări autentice.

Concursul de asemenea va fi completat de un spectacol interetnic, la care vor participa ansambluri ale minorităţilor din România.

Obiectivul evenimentului este cresterea interesului tinerilor, studenţilor şi a publicului ploieştean şi prahovean pentru arta dansului ca formă de exprimare, comunicare şi socializare. Acestia fiind motivati prin acordarea unor numeroase premii participanţilor declaraţi câştigători, dar şi premii surpriză pentru publicul spectator.

Accesul publicului este liber în limita locurilor disponibile, prin completarea online a formularului http://forms.gle/PxH2MDnh8aBFHmxR6.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina de Facebook şi Instagram a Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti.

Sursa: ccsploiesti.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *