Cei mai buni pompieri s-au întrecut, la finele săptămânii trecute, în cadrul Competiției naționale de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat, faza pe zonă, care s-a organizat în orașul Amara din județul Ialomița. Echipa ISU Dambovita s-a întors cu premiul I la proba „descarcerare din autovehicule”. ISU Prahova a ocupat locul doi.

Concursul, organizat în perioada 9-11 iunie, a reunit la start șapte echipaje de la inspectoratele din Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleorman, precum și unul din cadrul Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență.

Pompierii dâmbovițeni s-au clasat pe locul I la proba „descarcerare din autovehicule”. Totodată, aceștia au obținut cea mai bună clasare la următoarele categorii: cea mai bună echipă de servanți la proba de descarcerare, cea mai bună echipă de paramedici la descarcerare, respectiv cel mai bun comandant de echipaj la descarcerare.

Echipa care a reprezentat ISU Prahova la Competiția națională de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat a ocupat locul al II-lea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *