PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI DE EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLAREA BANILOR


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat ieri o operațiune de amploare la domiciliul unui bărbat în vârstă de 28 de ani, din orașul Titu. Această acțiune a fost însoțită de punerea în aplicare a unui mandat de percheziție domiciliară, în cadrul căreia au fost descoperite mai multe bunuri și documente relevante pentru documentarea activității infracționale.

Conform informațiilor obținute pe parcursul anchetei, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, s-a stabilit că bărbatul, în perioada august 2022 – decembrie 2023, ar fi determinat o femeie în vârstă de 21 de ani, cu care avea o relație de concubinaj, să se angajeze în practicarea prostituției în mai multe orașe din țară. Pe durata acestei perioade, bănuitul ar fi obținut beneficii financiare în valoare de peste 120.000 de lei.

De asemenea, în intervalul 9-24 ianuarie a.c., individul ar fi amenințat victima cu acte de violență, în mod repetat, în încercarea de a o determina să reia relația de concubinaj. În plus, în perioada 9-30 ianuarie a.c., ar fi contactat telefonic victima și ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis pe o perioadă de 6 luni.

În urma probatoriului strâns, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, proxenetism și încălcare a ordinului de protecție emis în favoarea victimei.

În prezent, ancheta este în desfășurare, sub supravegherea procurorului de caz, iar bărbatul va fi prezentat magistraților pentru luarea unor măsuri preventive în cursul zilei de azi.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *