logo
RNTV Live

Concert de Crăciun la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești

408886389_753671856798587_682299737697561684_n
Ștefan Petre

Cu toții ne amintim cu nostalgie de sărbătorile din copilărie, când cetele de colindători umpleau străzile cu vocile lor melodioase și își luminau casele noastre cu bucuria adusă de colinde.

Copiii care odinioară deschideau ușile cu inimile bătând tare și ochii scânteind de bucurie, au crescut, iar acum a sosit momentul lor (și al nostru, pentru că ne numărăm printre ei) să aducă în fața tuturor colindele.

Vă invităm miercuri, 20 decembrie 2023, la ora 19.00 în sala Palatului de Justiție, la un minunat concert de Crăciun. Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Ploiești, sub conducerea maestrului Cristian Spătaru, alături de vocile inocente și cristaline ale corului de copii „Allegrezza” al Colegiului de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești, profesor coordonator Adela Dumitru vă vor colinda în stilul lor, dând viață celebrului balet „Spărgătorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski.

O poveste absolut superbă, expusă de artiștii noștri cu multă dragoste și pasiune. Conținutul video este asigurat de Magdy M. Hawash.

transmite Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești.

Biletele pentru acces în sală pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Filarmonicii sau online, accesând următorul link: https://filarmonicaploiesti.ro/…/concert-de-craciun…/.

Detalii despre eveniment pot fi găsite aici: Concert de Crăciun Extraordinar – “Spărgătorul de nuci” – 20 decembrie 2023.

Sursă: Facebook/ Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor