logo
RNTV Live

Concert DÂMBU x ȘTEFAN P3 – duminică, în Ploiești

dambu-stefan-p3-concert-irish-ploiesti
Dumitrache Catalina

Duminică, 3 septembrie, trupa rock Dâmbu și rapperul Ștefan P3 vor susține un concert spectaculos în Ploiești, pe terasa exterioară de la Irish Pub – The ShamRock.

În repertoriul trupei se regăsesc piese proprii, lansate pe albumul „LSD”, dar și coveruri, iar invitatul special Ștefan P3 va interpreta, la rândul său, compoziții proprii, pe negative refăcute de instrumentiștii de la Dâmbu.

Se pregătesc, de asemenea, câteva surprize. Un remake al unei piese celebre în țară se va auzi în premieră duminică, unde spectatorii vor putea, de asemenea, să audă pentru prima oară o melodie realizată în totalitate de Dâmbu și Ștefan P3, în colaborare (de la linie melodică până la versuri).

Trupa DÂMBU din Ploiești s-a înființat în anul 2020, fiind condusă de chitaristul trupei, Alex Șerban. Stilul muzical al formației DÂMBU îmbină mai multe genuri, printre care se numără heavy metal, prog-rock și influențe de metal oriental, toate acestea fiind reflectate în propriile lor compoziții.

În data de 3 septembrie, la concertul live, membrii trupei DÂMBU vor urca pe scenă în următoarea formulă:

  • Alex – chitară
  • Radu – chitară
  • Ștefan – chitară
  • Tudorica – bass
  • Dominic – tobe

Piesele lor reprezintă atât trăirile prezentului și ale trecutului membrilor, cât și viziunea lor asupra viitorului. Un exemplu notabil în acest sens este piesa intitulată „SIMION VAMPIRU”, inspirată de o poveste pe care Alex Șerban a auzit-o în copilărie de la bunicul său, pe care a reinterpretat-o în stilul specific trupei.

Mai multe despre DÂMBU puteți afla accesând următoarele link-uri:

Ștefan P3 este un rapper la început de drum, originar din Prahova. Are 17 ani și face muzică hip-hop de 6 ani, printre evenimentele notabile la care a participat numărându-se Hustle Festival, SAGA Festival și Boovie Festival.

Pe lângă acestea, a mai susținut concerte în Ploiești (în numeroase locații, precum Irish Pub – The Shamrock, Akua Garden, Heat Club, BEST Bistro, Hotel Plaisir + Casa de Cultură a Studenților, Librăria Cărturești, Palatul Administrativ/ Consiliul Județean Prahova), dar și în alte orașe precum Cluj, Mamaia, Vălenii de Munte sau Câmpina, în comuna prahoveană Berceni și la diverse evenimente private sau culturale, festivaluri caritabile și alte manifestări artistice.

Prezența lui Ștefan P3 pe internet:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor