Dacă ați trecut ieri prin centrul Ploieștiului ați respirat bucurie, tinerețe, studenție! Ploieștenii au simțit mai mult ca oricând că trăiesc într-un Oraș Universitar! 

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești a organizat Ceremonia de Absolvire a Generației #75 în fața Palatului Culturii, acolo unde s-au ținut primele cursuri la înființarea Institutului de Petrol-Gaze din Ploiești, azi cunoscut sub numele Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. Esplanada Palatului Culturii a fost invadată la propriu, de absolvenți, profesori, părinți, rude și trecători pe care am reușit să-i integrăm în frumoasa noastră poveste, să le răscolim amintiri din studenție sau pur și simplu să-i motivăm să aleagă frumosul, educația și izbânda.

La ceas aniversar, dragi colaboratori, parteneri în procesul de informare și educație, vă împărtășim cu drag emoția pe care am simțit-o și vă mulțumim pentru efortul pe care-l depuneți în informarea corectă, mediatizarea succeselor studenților noștri.

Ploieștenilor, prin dumneavoastră, dorim să le transmitem mulțumiri pentru susținerea, aplauzele și suportul moral din timpul evenimentului

Magia vieții de student nu se poate descrie în cuvinte, noi am citit-o în privirile celor care ne-au aplaudat absolvenții de pe margine. Cei mai norocoși dintre noi, le-au auzit și comentariile și le-au vizualizat amintirile despre studenție. A fost magnific, a fost în fața dumneavoastră Generația #75, Generația Reper!

  • comunicat de presă emis de Purtătorul de Cuvânt al U.P.G. Ploiești, conf. univ. dr. Mirela Dulgheru

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *