Sursă foto: Facebook/ Bercenifest

Cea de-a cincea ediție a festivalului #BerceniFest se anunță a fi una spectaculoasă, care va aduce publicului din localitate nume mari ale muzicii românești, voie bună și distracție!

Renumitul festival din comuna Berceni se va desfășura, anul acesta, în perioada 26-27 august, începând cu ora 14:30, în satul Berceni, la inițiativa primarului Cosmina Ramona Pandele și a Consiliului Local.

Pe scenă vor urca artiști cunoscuți ai muzicii ușoare, populare sau chiar hip-hop, precum și cântăreți locali și ansambluri folclorice, diversitatea fiind un element-cheie al acestui festival. Practic, vor fi aduși în Berceni muzicieni aparținând mai multor stiluri, pentru toate gusturile, ca publicul larg, de toate vârstele, să plece cu amintiri de neuitat.

Vor prezenta momente artistice cântăreții Alina Eremia, Dorian Popa, Ruby, Aza, Shondy, Ad Libitum Voices, Zuralia Orchestra, Matilda Pascal Cojocărița, Vescan, Maria Ghinea, Cristina Turcu-Preda, Laura Olteanu, Traian Frâncu, Marian Mihai & Liliana Lungu, Johny Romano, Gheboasă și Ștefan P3. De asemenea, vor susține reprezentații ansambluri folclorice precum Baladele Deltei, Doina Prahovei, Mugurii Prahovei și Mlădițe din Berceni.

Prezentatoarea evenimentului va fi Mihaela Cristina Coman.

În cele două zile de sărbătoare, vor fi disponibile o zonă de terase în aer liber, un târg de produse handmade cu meșteri populari și producători locali, dar și un parc de distracții pentru cei mici. În mod tradițional, cerul va fi luminat, la finalul festivităților, de un spectaculos foc de artificii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *