logo
RNTV Live

Comitetul de analiză socio-economică (SEAC) recrutează! Iată care sunt domeniile în care este nevoie de specialiști

441075391_762832805935317_6217454504739529204_n
Constantin Corina

Comitetul de Analiză Socio-Economică (#SEAC) desfășoară o căutare activă pentru identificarea și nominalizarea specialiștilor în domenii cheie, cu expertiză în următoarele domenii:

  • Economie: se caută specialiști cu expertiză în reglementare, sectorul public, mediu, economia mediului și/sau sănătate.
  • Inginerie Chimică: sunt căutați specialiști cu cunoștințe în înlocuirea substanțelor periculoase și analiza fezabilității tehnice a alternativelor.

Persoanele eligibile și interesate sunt invitate să completeze grila de expertiză, să trimită un CV în format Europass și o declarație de interese la adresa chimicale@mmediu.ro, departamentul #MMAP.

În pregătirea pentru viitoarele lucrări privind reglementarea bateriilor, expertiza tehnică în diverse tipuri de tehnologii pentru baterii reprezintă un avantaj semnificativ.

Fiecare membru al #SEAC trebuie să dețină expertiză și abilități lingvistice în limba engleză necesare pentru a participa activ la redactarea, comentarea și discutarea opiniilor referitoare la propunerile de restricții și cererile de autorizare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor