logo
RNTV Live

Comisioanele pentru tranzacții din alte bănci, majorate de Revolut! 

calculator bani
Tudor Teodora

Știrea aduce vești nefavorabile pentru posesorii de conturi Revolut din România. Mulți utilizatori au ales să opteze pentru cardurile Revolut în speranța că acestea nu pot fi blocate de autoritățile române și că tranzacțiile efectuate prin intermediul lor sunt imposibil de verificat. Cu toate acestea, conducerea ANAF a infirmat în mai multe rânduri această idee.

În prezent, Revolut aplică un comision variabil de 0,7% pentru fiecare transfer instant către un număr de card. Aceasta înseamnă că, dacă trimiți 1.000 de euro, vei plăti 1.007 euro.

De la data de 8 ianuarie 2024, însă, Revolut anunță o majorare a comisioanelor, stabilind un tarif minim de 0,2 euro pentru clienții săi.

Reprezentanții Revolut au justificat schimbarea comisioanelor astfel: 

„De ce se schimbă comisioanele? Verificăm constant structura comisioanelor acestora pentru a ne asigura că rămân competitive și ne acoperă, în același timp, costurile fixe.”

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor