Conducerea Senatului a decis că Comisia Juridică are termen până miercuri să prezinte raportul privind cererea DNA de ridicare a imunității senatorului Florin Cîțu. Vicepreședintele Senatului, Sorin Cîmpeanu, a declarat că posibilitatea unei ședințe de plen în aceeași zi pentru votul privind ridicarea imunității este reală, având în vedere celeritatea cu care a fost abordată cererea DNA.

După ședința conducerii Senatului, Sorin Cîmpeanu a anunțat că solicitarea Ministerului Public a fost introdusă cu rapiditate pe ordinea de zi a Biroului Permanent. „Hotărârea adoptată în unanimitate de Biroul Permanent al Senatului a fost de a transmite către comisia juridică, în vederea întocmirii raportului, cu data de miercuri, 29 noiembrie”, a afirmat Cîmpeanu. El a confirmat că o ședință de plen pentru votul privind ridicarea imunității este posibilă, subliniind celeritatea în abordarea acestei solicitări.

Întrebat dacă Florin Cîțu și-a prezentat demisia din grupul PNL de la Senat, Cîmpeanu a declarat că nu are cunoștință despre retragerea acestuia din grupul PNL al Senatului. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că senatorii liberali vor vota pentru ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *