Sâmbătă după-amiază, traficul la punctele de trecere a frontierei dintre România și Ungaria a fost intensificat, generând coloane de mașini și timpi de așteptare semnificativi. Șoferii care doresc să traverseze granița sunt nevoiți să aștepte până la o oră și jumătate pentru formalitățile vamale, conform informațiilor de la News.ro.

Cele mai aglomerate puncte de trecere sunt cele de la Urziceni și Petea, unde timpii de așteptare se ridică la aproximativ 90 de minute. Alte puncte semnificative sunt cele de la Nădlac, unde la Nădlac I șoferii așteaptă 80 de minute, iar la Nădlac II timpul de așteptare este de 40 de minute.

Aglomerare se înregistrează și la vama Borș II și Cenad, cu timpi de așteptare de 50 de minute, în timp ce la Valea lui Mihai, Săcuieni, Borș și Turnu, șoferii așteaptă aproximativ 30 de minute pentru a traversa granița.

Pe granița cu Bulgaria, punctele de trecere de la Giurgiu și Ostrov înregistrează timpi de așteptare de 50 și respectiv 40 de minute, iar la Vama Veche și Negru Vodă, timpul de așteptare este de 30 de minute.

Aceste informații sunt actualizate de aplicația online a Poliției de Frontieră, care monitorizează și raportează condițiile de trafic la frontiere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews