şoferul minor sursă foto RTV.net

Într-o incidentă petrecută joi în București, un minor în vârstă de 13 ani, care a preluat controlul unei mașini aparținând unui membru al familiei sale, a fost implicat într-un accident. Acesta nu a reușit să mențină controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlp. Atât el, cât și pasagerul său, în vârstă de 12 ani, au suferit răni în urma incidentului.

”La data de 17 august a.c., în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Bd. Bucureştii Noi. Din primele informaţii, un autovehicul condus de către un minor, care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de iluminat public”, a transmis, joi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit unor surse, cel care a condus maşina are 13 ani, iar alături de el se afla un pasager de 12 ani. În urma accidentului ambii au fost răniţi, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Copilul a luat maşina unui membru al familiei, iar poliţiştii trebuie să stabilească acum împrejurările în care s-a produs acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *