Atentie, la neatentie! Acest mesaj ar putea sa fie benefic pentru cei care sunt certati cu legea. Lipsa spiritului civic va fi aspru sanctionata de catre autoritati. De la fumatul in parcuri, aruncatul cojilor de seminte pe jos si pana la deranjarea ordinii si linistii publice. Toate vor fi atent monitorizate de catre echipajele de politie locala care vor patrula prin diferite zone, pentru a stopa aceste practice tot mai des intalnite in Ploiesti.

Locurile publice, in special parcurile, si locuri de joaca,  nu sunt gropi de gunoi, ori zone in care sa deranjezi pe cei din jur. Convinsi ca pot crea un ambient cat mai placut, echipajele Politiei Locale Ploiesti vor intensifica aceste controale, pentru a se asigura ca zonele de agrement vor deveni un loc pentru relaxare si bunadispozitie.

Ploiestenii care vor sa se bucure de liniste si un mediu curat, in astfel de zone, spun ca o intensificare a acestor tipuri de controale sunt binevenite, si le ofera totodata si un grad mai mare de confort si siguranta.

Oamenii legii incurajeaza locuitorii orasului sa dea dovada de spririt civic, iar daca sunt martorii unor astfel de ilegalitati sa sesizeze Politia Locala. In plus, ii indeamna pe cetateni sa respecte regulementul de functionare al fiecarui parc in parte.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *