logo
RNTV Live

Cod portocaliu de vijelii în Prahova! Mesajul RO-ALERT a fost transmis în 26 de localități!

Vremea a făcut ravagii în mai multe localităţi din Prahova. COD ROŞU
Tudor Teodora

În urma manifestării fenomenelor meteorologice prognozate pentru județul nostru, pompierii militari prahoveni au fost solicitați, încă de la ora 02:45, să intervină pentru a degaja copacii, crengile ori porțiunile de copaci căzute pe carosabil în 26 de cazuri, în localitățile:  Poiana Câmpina, Novăcești, Plaiu, Cornu de Jos, Comarnic, Vărbilău, Ploiești (str. Mărășești și B-dul București), Câmpina, Drajna de Jos, Păulești, Vălenii de Munte, Dumbrăvești, Delega și Văd Săpat. Cele mai multe cazuri sunt înregistrate în municipiul Câmpina, 8 cazuri din cele menționate mai sus.

Până la ora 05.00 a fost valabilă o avertizate meteo COD PORTOCALIU de vreme severă pentru localitățile: Câmpina, Vălenii de Munte, Măneciu, Brebu, Slănic, Vărbilău, Izvoarele, Telega, Scorțeni, Gura Vitioarei, Drajna, Bănești, Poiana Câmpina, Cerașu, Starchiojd, Posești, Vвlcănești, Teișani, Aluniș, Șotrile, Bertea, Predeal-Sărari, Ștefești, Bănești, Cărbunești, Cosminele.


IGSU a transmis mesaj RO-ALERT pentru aceste localități.

Fenomenele meteo care au fost vizate: averse torențiale de peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină.

Au fost afectați peste 25.000 de consumatori de energie electrică, toate cele 26 de intervenții pe linie de distribuție electrică au fost finalizate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor