logo
RNTV Live

Cod galben de vânt puternic în sud-estul țării!

COD GALBEN de vânt puternic/ sursă foto Minitorul de Cluj
Constantin Corina

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în acestă dimineață, o avertizare meteo de cod galben de vânt puternic pentru județe din sud-estul țării.

Avertizarea este valabilă de luni, ora 21:00, până marţi, la ora 10:00.

În intervalul menționat, în nord-estul Munteniei, sud-vestul Moldovei, în zona Carpaților de Curbură și pe litoral vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55…65 km/h. Se vor afla sub Cod galben judeţele Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomiţa şi, parţial, Tulcea şi Constanţa.

Intensificări ale vântului vor fi pe parcursul zilei de luni, local și temporar în vestul și sud-estul teritoriului și izolat în rest, cu viteze în general de 40…50 km/h. Marți, vântul va continua să prezinte intensificări în sud-estul țării.

Temperaturi minime vor fi cuprinse între 14-16 grade Celsius, în intervalul 04.09.2023, ora 21:00 – 05.09.2023, ora 10:00 în București. Potrivit ANM, cerul va deveni variabil, iar vântul va sufla moderat, temporar cu ușoare intensificări, ce vor atinge viteze în general de 40…45 km/h.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor