logo
RNTV Live

CNAIR a încheiat trei noi contracte pentru construcția a aproximativ 60 de kilometri de autostradă.

784628-1558466574-constructorii-tronsonului-de-autostrada-ploiesti-brasov-ar-putea-primi-bonificatie
Constantin Corina

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat trei noi contracte pentru proiectarea și construcția a încă 60,52 km de autostradă.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat vineri trei noi contracte pentru proiectarea şi construcţia a încă 60,52 km de autostradă.

Aceste proiecte includ tronsoanele 1 și 2 ale autostrăzii Sibiu – Făgăraș, parte a A13, și secțiunea Suplacu de Barcău – Chiribiș din Autostrada Transilvania.

  • Tronsonul Suplacu de Barcău – Chiribiș, în lungime de 26,35 km, va fi construit de antreprenorul român Construcții Erbașu SA. Contractul în valoare de 884,123 milioane de lei, fără TVA, va fi finalizat în maximum doi ani de la emiterea ordinului de începere. Această secțiune include construcția a 8 poduri, 8 pasaje și 3 viaducte și este finanțată din Programul Transport (PT).
  • Proiectarea și construcția celor 68,04 km de autostradă dintre Sibiu și Făgăraș a fost atribuită antreprenorului turc Makyol Insaat Sanayi Turizm VE Ticaret AS. Tronsonul 1 (Boița – Avrig – Mârșa) are o lungime de 14,25 km și o valoare de 1,89 miliarde de lei fără TVA, în timp ce tronsonul 2 (Mârșa – Arpașu de Jos) are o lungime de 19,92 km și o valoare de 1,54 miliarde de lei fără TVA. Aceste contracte sunt finanțate din Programul Transport.

Aceste proiecte semnificative reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii rutiere din România și sunt așteptate să contribuie la îmbunătățirea conectivității și a condițiilor de transport în regiune.

Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor