Primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, își exprimă opinia cu privire la protestul organizat de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, în legătură cu Parcul IOR. Armand comentează în mod amuzant erorile gramaticale de pe pancartele protestatarilor.

„Nu pot să mă abțin dar PSD ar face bine să pună mâna serios pe carte (de citit). Toate mesajele PSD împotriva lui Nicușor Dan au virgule între subiect și predicat”, scrie Clotilde Armand pe Twitter.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a organizat un protest în fața biroului primarului general, Nicușor Dan. Motivul nemulțumirii sale este faptul că primarul general nu se implică în rezolvarea problemei legate de Parcul IOR.

„Ne-a promis că în 6 săptămâni rezolvă. Au trecut 8 luni de atunci! Să-i ducem un calendar, să vadă că au trecut 8 luni. Ne dor și dor ochii de la cât praf în ochi am primit!”, a spus Robert Negoiță.

Protestul organizat de Robert Negoiță și membrii PSD a avut loc în timp ce primarul general, Nicușor Dan, ținea o conferință de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *