Un prahovean a trecut în week-end prin clipe terifiante după ce, susține acesta, ar fi refuzat să meargă spre casă cu mașina unor persoane cunocute. Aceștia treceau întâmplător prin zonă, chiar când acesta intenționa să revină la domiciliul său din Sângeru.

Concret,bărbatul de 38 de ani tocmai se pregătea să vină acasă ieri noapte, când o mașină a trecut pe lângă el și șoferul acesteia, în care se aflau mai multe persoane s-a oferit să-l conducă acasă. Se pare că refuzul bărbatului a fost atât de nepotrivit pentru ei încât, câteva clipe mai târziu strada din Sângeru unde locuiește prahoveanul de 38 de ani a devenit câmp de lupte. Indivizii au dat buzna în curtea casei sale cu o dubă, darâmând gardul imobilului. Cei aflați în curte, dar și mai mulți vecini au fost pur și simplu snopiți în bătaie, în luptă fiind folosite săbii și bâte. În vârtejul conflictului sângeros au fost distruse și mai multe masini.

Bărbatul de 38 de ani caută acum să-si facă dreptate și cu certidicatul medico-legal este decis, să dea agresorii în judecată.

Pe fir au intrat și polițiștii care au reținut mai multe persoane.

„Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că între mai multe persoane, în urma unor discuții în contradictoriu ar fi izbucnit un conflict spontan.

Ulterior, conflictul ar fi escaladat trei dintre bărbați ar fi pătruns în curtea unui imobil fară consimțământul proprietarului, un bărbat de 38 de ani, pe care l-ar fi agresat fizic.

De asemenea persoanele în cauză ar fi provocat avarierea a trei autovehicule.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind trei bărbați cu vârstele cuprinse între 38 și 46 de ani.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii acestora.

În baza probatoriului administrat față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetarile în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiuniilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, amenințare și loviri sau alte violențe”, au menționat reprezentanții IJP Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

By rnews