logo
RNTV Live

Clipe de groază pentru şase persoane. Accident rutier la Cornu/ FOTO

Trei maşini s-au lovit cu putere. În accident au fost implicate şase persoane. Trei maşini implicate într-un accident la Cornu
Mihai Constantinescu

Trei maşini implicate într-un accident la Cornu

Clipe de groază pentru şase persoane. Încă un accident rutier s-a produs pe drumurile din Prahova. De data aceasta s-a întâmplat la Cornu. Trei maşini s-au lovit cu putere. În accident au fost implicate şase persoane.

Din fericire se pare că doar o singură persoană este rănită uşor. La faţa locului se va deplasa şi o echipă de la Ambulanţă pentru a evalua starea de sănătate a celor şase persoane. Dacă va fi cazul, persoana rănită va fi trasportată la spital. În zonă se circulă îngreunat. O echipă de la ISU Prahova asigură zona.

Poliţiştii rutieri vor deschide o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea nefericitului eveniment rutier şi luarea măsurilor legale care se impun.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/copil-ranit-intr-un-accident/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor