Sursa: Digi24

Trenul care a plecat din Lokoshaza, Ungaria, și destinația București a fost oprit de urgență, în data de 3 mai, în gara din Lugoj,după un anunț cu bombă. Un apel la 112, de la ora 20:30, a făcut autoritățile să oprească de urgență deplasarea trenului IR 79. 

Serviciul de Acțiuni Speciale Timiș au venit să inspecteze vagoanele în gara din Lugoj, stabilind că alarma cu dispozitiv explozibil este una falsă. Astfel, poliția din Capitală efectuează cercetări pentru a depista cine a mințit în legătură cu apelul la 112 și a făcut trenul să aibă o întârziere de două ore. Individul vinovat va fi sancționat conform legislației în vigoare.

„Azi-noapte (3 mai, n.r.), în jurul orei 22:50, Serviciul de Urgenţă 112 Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că în trenul IR79 ce avea ruta de deplasare Lokoshaza (Ungaria)- Bucureşti s-ar afla un dispozitiv explozibil. Apelul a fost redirecţionat către poliţiştii din Lugoj pentru a se deplasa de urgenţă în Gara din Lugoj în vederea asigurării zonei şi luarea măsurilor necesare, totodată trenul fiind oprit de către poliţiştii Postului de Transport Feroviar din Lugoj”, a transmis IPJ Timiş joi dimineața.

Sursa: Cancan.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *