Sursă foto: GSP

Un fotbalist al Petrolului se vede pus într-o situație ciudată: clubul ploieștean ar fi nevoit să plătească 50.000 de euro pentru a-l putea folosi în meciurile contra unei rivale din campionat!

Alexandru Musi, mijlocaș împrumutat de „lupii galbeni” de la FCSB, are în contractul său o clauză similară celei pe care atacantul Andrea Compagno o are la gruparea bucureșteană, care a șocat presa sportivă din țară. Totuși, dacă în cazul lui Compagno, FCSB ar trebui să plătească 100.000 de euro pentru a-l folosi pe italian în duelurile cu FCU Craiova, echipă de la care l-a cumpărat cu 1,5 milioane de euro, la Alexandru Musi această clauză se poate explica prin faptul că nu este vorba de un transfer definitiv.

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, a explicat, în direct la Orange Sport, cum ar fi putut Petrolul să îl împrumute pe Musi şi să scape de clauză:

E împrumut. Dar tot clauză financiară are, 50.000. Pot plăti şi să joace.

Acolo e o chestie… Gândeşte-te, la un copil ca Musi, interesul imediat e să joace bine şi să-şi ajute echipa, dar a la long, cumva, să joace contra clubului de care aparţine, care la anul l-ar putea să-l ia şi să joace în Champions League…

Nu aveau sub vârstă şi l-au luat gratis. Plăteşte 200.000 de euro pe împrumut şi joacă şi cu noi!

Sursă: Orange Sport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *