racolează

Clarvăzătoare din Prahova și o tămăduitoare din Galați au făcut o mică avere păcălind oameni, iar acum sunt cercetate de polițiști pentru înșelăciune. Cele două au reușit să obțină 95.000 de euro de la clienți, promițând dezlegări de farmece și vindecare energetică. Una dintre femei, originară din Galați, a fost reținută de autorități.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Satu Mare, în perioada octombrie 2023 – mai 2024, cele două femei, una din Galați și cealaltă din Prahova, își racolau clienții prin intermediul internetului. Pretinzând că oferă servicii spirituale, inclusiv dezlegări de farmece, vindecare energetică și citiri în cărți de tarot, ele au indus în eroare mai multe persoane, acumulând un prejudiciu de 95.000 de euro.

Luni, polițiștii din Satu Mare, Prahova și Galați au desfășurat patru percheziții în municipiile Ploiești și Galați, la locuințele suspectelor. În urma perchezițiilor, au fost confiscate 24.840 de euro, 8.600 de lei, patru telefoane mobile, un laptop, o macetă, mai multe carduri bancare și diverse obiecte folosite pentru înșelarea victimelor, inclusiv cărți de tarot și obiecte de cult.

Femeia din Galați, în vârstă de 23 de ani, a fost reținută, în timp ce cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și recuperarea prejudiciului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *