logo
RNTV Live

Cititor înrăit? BOOKTALKS 2024 la Biblioteca Națională a României pe 16 martie! Află cum să te înscrii

OIP
Constantin Corina

Pentru a celebra această artă a cuvintelor și pentru a inspira tinerii să se angajeze mai profund în lumea fascinantă a cărților, vine BookTalks!

Aceasta este o conferință dedicată în totalitate domeniului literar, care aduce împreună autori, critici literari, editori și entuziaști ai lecturii într-un cadru dinamic și captivant.

Unul dintre aspectele definitorii ale BookTalks este selecția atentă a speakerilor săi incredibili.

De la autori consacrați la tineri talente emergente, de la critici literari renumiți la editori influenți, conferința aduce în prim-plan voci diverse și inspiraționale.

Dialogurile și întâlnirile cu acești speakeri de excepție oferă participanților oportunitatea unică de a intra în universul creativ al literaturii și de a descoperi secretele și provocările procesului de scriere.

Prin intermediul acestui eveniment de neratat, BookTalks se angajează să devină un pol de atracție pentru tinerii creativi și curioși, oferindu-le oportunitatea de a se conecta, a învăța și a se inspira într-un mediu plin de energie și entuziasm literar.

Înscriere!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor