logo
RNTV Live

Circulație pe o singură bandă pe Podul Giurgiu – Ruse între 20 – 23 noiembrie

Podul prieteniei 01
Constantin Corina

Între 20 și 23 noiembrie, se vor efectua lucrări de reparații în regim de urgență la rosturile de dilatare ale podului care conectează orașul Giurgiu cu Ruse.

 “Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu, Ruse, Bulgaria cu privire la faptul că în perioada 20-23 noiembrie 2023, circulaţia pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu va fi reorganizată temporar cu ocazia efectuării unor acţiuni de reparaţie în regim de urgenţă a rosturilor de dilatare, iniţiate pe partea bulgară a podului. Lucrările de reparaţie se vor desfăşura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere. Având în vedere că traficul prin PTF Giurgiu se va desfăşura cu dificultate, menţionăm faptul că la nivelul instituţiei vor fi luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere”, potrivit unui comunicat de presă, emis de ITPF Giurgiu, pe data de 19 noiembrie.

În prezent, șoferii autoturismelor se confruntă cu o așteptare de aproximativ 20 de minute atât la intrarea, cât și la ieșirea din România. Pentru camioane, timpul de așteptare este de 40 de minute, indiferent de direcția de deplasare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor