sursă foto Aradon

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat recent solicitarea Fundației Județene pentru Tineret Prahova de a închide circulația rutieră și de a elibera parcarea pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu Bulevardul Republicii până la colț cu strada Emile Zola), în ziua de 12 octombrie 2024, între orele 06:00 și 17:00. Această măsură este necesară pentru organizarea campaniei „Un oraș pentru oameni – Marșul Bicicliștilor – ediția a II-a”.

Programul evenimentului:

  • Punct de adunare: Esplanada Palatului Culturii, pe strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin.
  • Parcurs: Bicicliștii vor pleca din dreptul scărilor Palatului Culturii, urmând ruta: strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin → Bulevardul Republicii → Piața Mihai Viteazul – giratoriul Caraiman, cu întoarcere pe Bulevardul Republicii → Piața Victoriei, Bulevardul Independenței – giratoriu Monumentul Vânătorilor – Gara de Sud și întoarcere pe Bulevardul Independenței → Piața Victoriei → Bulevardul Republicii → esplanada Palatului Culturii, ca punct terminus.

De asemenea, s-a stabilit ca bicicliștii să circule pe prima bandă a drumului pentru a nu afecta traficul rutier.

Biroul Rutier al Poliției Municipiului Ploiești și Poliția Locală vor monitoriza desfășurarea evenimentului și vor asigura fluenta circulației rutiere pe durata marșului. Organizatorii invită cetățenii să participe și să susțină inițiativa de promovare a unui oraș prietenos cu oamenii și bicicliștii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews