Featured Video Play Icon

Traficul si asa extrem de aglomerat de pe DN1 Ploiesti-Brasov se transforma intr-un adevarat haos. Din cauza inchiderii totale a Vaii Oltului in perioada 8 iulie – 9 august, autoritatile au ridicat restrictiile de tonaj si TIR-urile grele pot circula din nou.

Inca de luni dimineata pe DN1, directia Ploiesti-Brasov, s-a inaintat cu dificultate. Coloana de masini s-a format inca din zona Nistoresti, Breaza. Zona este tranzitata de foarte multe camioane care transporta marfa catre diverse destinatii din tara. O parte dintre acestea provin din traficul ce se descarca din tronsonul inchis pe Valea Oltului. 

Restrictia de circulatie pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 7,5 tone, pe sectorul de drum DN1 Ploiesti – Brasov, a fost ridicata temporar in contextul inchiderii circulatiei pe Valea Oltului. Asadar, intre variantele propuse pentru relatia Bucuresti – Vestem, Sibiu si retur se realizeaza pe traseul Bucuresti – Ploiesti – DN1A – Brasov – DN 1 – Vestem – intersectie cu DN 7. Politistii ii indeamna pe participantii la trafic sa fie prudenti si sa nu faca manevre care sa le puna viata in pericol si totodata sa nu perturbe circulatia.

By Costin