logo
RNTV Live

Circulația pe DJ155 în Prahova, închisă temporar

lucrari_Ploiesti_large_large
Erika Stoica

În perioada 27-29 martie 2024, autoritățile locale anunță închiderea temporară a circulației pe segmentul drumului județean DJ 155, între intersecția cu DN1 și intersecția cu DJ102, în comuna Păulești, județul Prahova. Motivul acestei închideri este efectuarea unor lucrări de reparații curente și asfaltare la obiectivul situat pe DJ102, între kilometrul 9+000 și kilometrul 10+000, inclusiv la intersecția cu DJ155.

Închiderea temporară va avea loc în intervalul orar 09:00 – 16:00, iar autoritățile au stabilit rute alternative pentru a minimiza impactul asupra circulației și pentru a asigura accesul în zonă. Astfel, participanții la trafic sunt rugați să folosească următoarele rute alternative:

  • De pe DN1 către sensul giratoriu DN1B, apoi către sensul giratoriu suprateran Blejoi și în continuare spre DJ102.
  • De pe DN1, de la intersecția Băicoi (Cartier Liliești), pe DJ215, spre DJ100F, apoi CF Găgeni și în final DJ102.

Pentru a evita disconfortul în trafic, se recomandă participanților să își planifice corespunzător traseul și să ia în considerare aceste modificări temporare ale circulației.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor