logo
RNTV Live

Circulatia dintre Romania si Bulgaria se reia în conditii normale

Most-druschba
Constantin Corina

Conform Poliției de Frontieră lucrările de reparaţii pe partea bulgărească a podului peste fluviul Dunărea dintre Ruse şi Giurgiu au fost finalizate.

Incepând cu 31 august, ora 13:30, circulaţia pe pod între România-Bulgaria a fost reluată în condiții normale, pe ambele sensuri de deplasare. Șoferii pot verifica situația tuturor punctelor de frontieră existente deschise în regim internaţional pe site-ul Poliției de Frontieră.

Pe site poate fi urmărit si timpul de așteptare în punctele de frontieră, pe ambele sensuri, atât pentru autovehicule cât și pentru autocamioane. Lucrările de reparații pe podul peste fluviul Dunărea, Giurgiu – Ruse, a fost avut loc în perioada 28.08.2023 – 31.08.2023.

Traficul rutier a fost restricționat timp de 4 ore, în intervalul 22-02, iar în restul timpului circulația în zona de reparații s-a desfășurat pe o bandă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor