Temporar, circulația feroviară între Toplița și Lunca Bradului este întreruptă pentru a permite îndepărtarea copacilor căzuți pe linia ferată/ În consecință, două trenuri de călători sunt staționate în stații!

Duminică, circulația feroviară este oprită temporar între Toplița și Lunca Bradului pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe calea ferată. Două trenuri de călători, IR 10731 și IRN 407, sunt oprite în stațiile Lunca Bradului și Răstolița.

După curățarea liniei și reluarea circulației celor două trenuri, vor începe lucrările pentru înlocuirea firului de contact rupt și a altor componente deteriorate.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că circulația feroviară este oprită temporar pe tronsonul Lunca Bradului – Toplița (linie simplă) pentru intervenția personalului feroviar în îndepărtarea copacilor rupți de furtuna din noaptea precedentă.

Personalul de la stațiile Toplița și Deda intervine pentru eliberarea liniei de cale ferată. Lucrările de reparație a firului de contact și a celorlalte componente avariate vor începe după repunerea în circulație a trenurilor oprite temporar.

Pentru a asigura siguranța traficului feroviar, Compania menționează că personalul feroviar din SRCF Brașov acționează deja în zonă pentru îndepărtarea copacilor și eliberarea gabaritului liniei.

Astfel, reînceperea circulației pentru trenurile staționate temporar va fi realizată în condiții de siguranță.