logo
RNTV Live

Ciolacu: Republica Moldova necesită un partid de stânga puternic, de orientare social-democrată

ciolacuuuu
Theo Tănăsescu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, în cadrul evenimentului “Living Better with Europe”, că Republica Moldova a reușit să mențină direcția europeană, având sprijinul în principal al României. A subliniat că este un susținător al Maiei Sandu, chiar dacă aceasta nu este afiliată cu familia europeană social-democrată.

„Întreaga Europă și noi, România, mai avem o mare provocare. Este vorba de independența și sustenabilitatea Republicii Moldova. Sunt unul din susținătorii președintei Maia Sandu, chiar dacă nu face parte din familia noastră politică. Este președintele care a reușit să țină drumul european în Republica Moldova. Acest lucru a reușit, în primul rând cu ajutorul României”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Premierul a subliniat că stabilitatea economică a Republicii Moldova se datorează atât României, cât și partenerilor europeni, care au recunoscut că țara se confruntă cu un război hibrid.

”Asta nu însemnă că Republica Moldova nu are nevoie de social-democrație. Asta nu înseamnă că Republica Moldova nu are nevoie de un partid de stânga puternic. Republica Moldova are nevoie de un Partid Social Democrat de stânga puternic”, a arătat Ciolacu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor