Sursă foto: IPJ Buzău

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, numit Dobre Ionel din Topliceni, care a fost dat dispărut într-o duminică, după ce s-a oprit pentru odihnă în timpul unui drum cu oile la pășune în localitatea Homești, din Grebănu, a fost găsit în siguranță la o distanță de aproximativ 3 kilometri de locul în care a fost văzut ultima dată. Informația a fost furnizată de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău.

După ce autoritățile au fost alertate că bărbatul nu s-a întors la stână, la care lucra, s-a declanșat o operațiune de căutare. La căutările susținute au participat jandarmi, pompieri, localnici voluntari și pasionați de off-road, deoarece zona era greu accesibilă.

După eforturile depuse, bărbatul a fost găsit fără semne de violență, dar a necesitat asistență medicală din cauza problemelor medicale cronice cu care se confrunta. IPJ Buzău a comunicat: „Persoana a fost găsită la aproximativ 3 kilometri de locul în care a fost văzută ultima dată. Nu a suferit vătămări și nu există indicii că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Totuși, din cauza vârstei înaintate și a problemelor medicale, va fi preluată de o ambulanță pentru evaluare specializată”.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *