Sursa foto: Stirile ProTv

Sezonul 13 al emisiunii Românii au Talent se apropie de final, cu începerea semifinalelor în ediția de vineri, 28 aprilie. Concurenții sunt pregătiți intens și sunt plini de emoții, iar chiar și câștigătoarea sezonului 11, Ana Maria Mărgean, se confruntă cu astfel de sentimente.

Ana Maria se întoarce în emisiunea de la Pro TV și va juca un rol important în desfășurarea show-ului.

Sute de concurenți au participat la sezonul 13 al emisiunii Românii au Talent, sperând să impresioneze atât publicul, cât și jurații. Doar 24 dintre ei au reușit să treacă de selecție și să ajungă în semifinalele show-ului. Cu prima semifinală programată pentru vineri, concurenții se pregătesc cu intensitate în aceste zile. Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii, se va alătura și ea echipei și va juca un rol important în cadrul show-ului.

Ana Maria Mărgean revine în echipa Românii au Talent, dar nu mai ca un concurent, ci ca un corespondent special. Ea va oferi fanilor emisiunii o perspectivă unică din culise, prin intermediul conturilor de Instagram și Tik Tok ale show-ului. În fiecare miercuri, tânăra va prezenta Magia din Culise, aducând imagini și detalii în exclusivitate.

Cum se simte Ana Maria Mărgean?

Ana Maria Mărgean este foarte entuziasmată de revenirea la Românii au Talent. Este fericită să se întoarcă în culisele emisiunii care i-a adus faima. De această dată, nefiind în poziția de concurentă, tânăra va avea o perspectivă diferită asupra show-ului și va folosi experiența ei pentru a-i încuraja pe concurenți și a le oferi sfaturi utile.

„Extrem de bucuroasă să revin în echipa Românii au talent, să cunosc personal semifinaliștii, să interacționez cu ei când se pregătesc. Recent am fost implicată în mai multe proiecte, pe diverse scene, am fost și în SUA unde am cunoscut membrii fondatori ai acestul show de talente internațional. Și acolo și aici m-am simțit ca într-o mare familie, iar această colaborare mă bucură extraordinar și sper să reușesc să transmit și concurenților energia pozitivă și bucuria pe care eu o simt făcând parte din acest proiect minunat”, a spus Ana Maria Mărgean pentru stirileprotv.ro

 

Sursa: cancan.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *